Хулігана, який стріляв у співробітників «7 каналу», відправили до СІЗО на два місяці

Хулігана, який стріляв у співробітників «7 каналу», відправили до СІЗО на два місяці

Укрінформ
Слідчо-оперативна група поліції Одеси затримала другого із трьох зловмисників, який під час нападу на журналістів телекомпанії "7 канал" безпосередньо стріляв у них з помпової рушниці.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу у відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України

"Співробітники поліції затримали другого з трьох нападників на журналістів 3 травня, а саме 27-річного Максима Слобозіяна, що застосував проти них вогнепальну зброю. Слідчий звернувся з клопотанням до Приморського райсуду Одеси про обрання міри запобіжного заходу стосовно затриманого стрільця, мотивуючи розпочатим кримінальним провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України", уточнили в поліції.

Приморський райсуд Одеси обрав запобіжний захід - 2 місяці тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, 20 травня поліція затримала першого із трьох нападників на співробітників одеського "7 каналу", що перебував у розшуку.

Нагадаємо, 3 травня троє невідомих напали на журналістів біля входу в офіс телекомпанії "7 канал". Під час конфлікту один з нападників вистрілив у тележурналіста з помпової рушниці, яку дістав з своєї машини. Затримати нападників, які втекли з місця події, поліції не вдалося.

20 травня з'явився в поліцію з повинною власник автомобіля «Хонда» Євген Савченко, на якому приїхали і втекли нападники. На нього ж зареєстровано помпову рушницю, з якої стріляли. Він же повідомив "побутову версію" конфлікту: нападники приїхали розбиратися за дорожнє зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-