Жахлива ДТП під Черніговом: п'ятеро загиблих

Жахлива ДТП під Черніговом: п'ятеро загиблих

Укрінформ
Внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів у Чернігівському районі п’ятеро людей загинуло, один - тяжко травмований.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив начальник сектору комунікації головного управління Національної поліції в Чернігівській області Сергій Бриль.

"На автодорозі Чернігів-Петрушин, неподалік від обласного центру, дві автівки зіткнулися лоб в лоб. В результаті ДТП 5 осіб загинули, одна із тяжкими травмами доставлена до лікарні. На місці працюють оперативні групи Чернігівського райвідділу та обласного управління поліції", - розповів він.

Старший інспектор управління превентивної діяльності ГУНП в області Наталія Павлова, яка щойно повернулася з місця трагедії, додала, що в обідню пору зіткнулися автомобілі "Honda " і "Opel". У першому їхали жителі Мукачева Закарпатської області, які перебували тут у гостях і яких якраз підвозили на залізничний вокзал, звідки ті мали відбути додому. У цій машині живим залишився тільки один пасажир із заднього сидіння, та й його життя, зауважила Павлова, під великим питанням.

Причиною аварії, за попередніми даними, стало перевищення швидкості водієм "Опеля", який у складних погодних умовах (ішов сильний дощ) не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. І водій "Опеля", і його пасажир загинули. Дітей в автівках-учасниках ДТП не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-