На Донбасі

На Донбасі "засвітився" ще один російський підполковник

Фото
Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях сходу України, прикриваючись фальшивими документами, перебуває підполковник ЗС РФ Федір Панов.

Про це повідомляє прес-центр ГУ розвідки МОУ.

"ГУР МО України встановлено, що на посаді "заместителя командира бригады по работе с личным составом 2 отдельной мотострелковой бригады (Луганск) 2 АК (Луганск) Центра территориальных войск (Новочеркасск, Россия) Южного ВО (Ростов-на-Дону) ВС РФ" перебуває підполковник ЗС РФ Панов Федір Євгенович (Панов Фёдор Евгеньевич), 04.04.1981 р. н. На тимчасово окупованих територіях сходу України використовує документи прикриття на прізвище Орєшков (Орешков)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Панов прибув на територію окупованого Донбасу в січні 2015 року, а до цього часу  перебував посаді заступника командира 336 окремої бригади морської піхоти (Балтійськ, Калінінградська обл.) Берегових військ Балтійського флоту.

"Для виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії на тимчасово окупованих територіях Донбасу підполковник ЗС РФ Ф. Панов відряджений у січні 2015 р. з посади заступника командира бригади по роботі з особовим складом 336 окремої бригади морської піхоти (Балтійськ, Калінінградська обл.) Берегових військ Балтійського флоту", - уточнили в прес-центрі.

В ГУ розвідки розповіли, що деякі підрозділи 336 окремої бригади морської піхоти, якими керував Панов, виконують "службово-бойові" завдання поблизу окупованого Луганська та на непідконтрольній українській владі території Донецької області.

Інформація щодо російських військовослужбовців, які підозрюються у скоєнні воєнних злочинів на території України, регулярно передається українською стороною країнам-членам ЄС та НАТО, у тому числі з метою розширення "санкційного" списку.

Підполковник ЗС РФ Федір Панов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-