У Дніпрі намагалися викрасти з госпіталя волонтерську допомогу

У Дніпрі намагалися викрасти з госпіталя волонтерську допомогу

Укрінформ
Радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа, помітивши, як у понеділок ввечері виносили зібрану волонтерами допомогу з території Дніпропетровського військового госпіталю, впіймала за руку злочинця. Як виявилося, винести сумку з побутовою хімією солдату строкової служби дав наказ капітан, помічник начальника госпіталю з матеріально-технічного забезпечення (МТЗ) Осипов.

Інцидент зафіксували представники військової служби правопорядку (ВСП), яких викликали в госпіталь, повідомила на своїй сторінці в Фейсбуці Тетяна Губа.

«Представник ВСП письмово опитав солдата Д., який розповів, що помічник начальника госпіталю з МТЗ (матеріально-технічного забезпечення) капітан (!) Осіпов викликав його, біля свого кабінету вказав на сумку і дав наказ винести її за територію госпіталю, повернути направо, дійти до кінця забору і зателефонувати Осипову", - написала Губа.

За її словами, в сумці були зубні пасти, шампуні, паперові рушники, мило, одноразові склянки, одноразові серветки та інше.

Коли за наказом начальника госпіталю Кузьменка викликали Осипова, той спершу нічого не пояснював. А згодом, під час письмового опитування представником ВСП, запевнив, що це його особисті речі. Потім Осипов почав вимагати, щоб його опитував представник ВСП наодинці, а не в присутності цивільних.

«Сумку представники ВСП забрали з собою, зробили опис речей», - зазначила радник голови ОДА. Свою розповідь вона супроводила фотознімками й поясненнями.

Згодом вона додала, що «раніше майор медичної служби військового госпіталю Юлія Неженцева написала скаргу на ім'я міністра оборони, в якій був пункт з проханням розібратися як і за що капітан Осипов отримав посвідчення УБД, за яке і присвоїли звання капітана».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-