Прокуратура розслідує ДТП за участі патрульних у Вінниці

Прокуратура розслідує ДТП за участі патрульних у Вінниці

Укрінформ
Прокуратура Вінницької області розпочала кримінальне провадження стосовно ДТП в обласному центрі за участі екіпажу патрульної поліції, внаслідок якого постраждала дівчина.

Про це у понеділок повідомляє прес-служба відомства. 

«За фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась сьогодні в обласному центрі на розі вулиць Соборна - Архітектора Артинова за участю працівників поліції Управління патрульної поліції у м.Вінниці, прокуратурою Вінницької області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України», - йдеться у повідомленні.

Санкція статті, за якою відкрито кримінальне провадження, передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості. Наразі досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, екіпаж патрульної поліції збив молоду дівчину на пішохідному переході в центрі Вінниці, у потерпілої немає переломів, але багато забоїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-