АТО: найскладніше сьогодні на Маріупольському напрямку

АТО: найскладніше сьогодні на Маріупольському напрямку

Укрінформ
Проросійські бандформування на сході України не припиняють збройних провокацій проти сил АТО - за сьогодні вони провели 12 обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Сьогодні бойовики 12 разів відкривали вогонь по українських підрозділах", - зазначається у зведенні.

Зокрема, поінформували у штабі АТО, з передмістя тимчасово окупованого Донецька противник вів вогонь по українських позиціях на підступах до Мар’їнки зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів. На Луганщині незаконні збройні формування обстрілювали з гранатометів опорні пункти ЗС України в районі Щастя та Сокольників.

Найскладніша ситуація сьогодні на Маріупольському напрямку - там бандити двічі били з 120-мм мінометів, які заборонені Мінськими домовленостями, по укріпленнях сил АТО неподалік Павлополя. По українських захисниках Березового противник декілька разів відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. А неподалік Широкиного окупанти відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, зазначили у штабі АТО.

Водночас бандити не припиняють повітряної розвідки - з початку доби вже зафіксовано прольоти 4 ворожих безпілотників, усі - на Донецькому на Маріупольському напрямках, додали у прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-