АТО: на Маріупольському напрямку ворог застосував 152-мм гаубиці

АТО: на Маріупольському напрямку ворог застосував 152-мм гаубиці

Укрінформ
Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною: противник 31 раз застосовував зброю проти українських воїнів. Зафіксовані випадки використання ним й важкого артилерійського озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Тривають обстріли Авдіївки та її околиць. Минулої ночі бандити гатили по наших укріпленнях в районі цього населеного пункту з великокаліберних кулеметів, гранатометів та мінометів 82 мм калібру.

З такої ж зброї бойовики обстрілювали українські підрозділи під Красногорівкою. Там же вони відкривали вогонь із зенітних установок.

Найбільш складним становище минулої ночі було на Маріупольському напрямку, зокрема в районі Широкиного. Обстрілявши кілька разів наші опорні пункти біля цього селища з гранатометів, проросійські бандформування ударили по українських захисниках з потужних артилерійських систем калібру 152 мм.

Окрім того, поблизу Новотроїцького противник знову використав 82-мм та 120-мм міномети. Неподалік Павлополя вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів.

Впродовж минулої доби зафіксовано прольоти п'ять ворожих БПЛА, два з яких прямували з території РФ.

На Луганщині ввечері було відносно тихо. Однак вже під ранок бойовики обстріляли зі стрілецької зброї та гранатометів наші позиції поблизу Щастя та Сокольників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-