Відносне затишшя в зоні АТО тривало недовго

Відносне затишшя в зоні АТО тривало недовго

Укрінформ
Традиційно бойовики активізувались із сутінками. Минулої доби противник 20 разів застосовував зброю проти українських воїнів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

З передмістя тимчасово окупованого Донецька незаконні збройні формування знову обстрілювали наші укріплення в районі Авдіївки та Опитного. Там противник використовував стрілецьку зброю, гранатомети та 82-мм міномети.

З такого ж озброєння бандити вели вогонь по опорних пунктах ЗС України поблизу Зайцевого, що неподалік Горлівки.

Найбільше бойовики порушували умови незастосування зброї на Маріупольському напрямку. Так, по захисниках Широкиного противник бив з гранатометів та мінометів калібру 82 мм. В районі Новотроїцького та Павлополя НЗФ обстрілювали наші позиції з зенітних установок та 120-мм мінометів. Поблизу Тарамчука ввечері знову вів вогонь ворожий снайпер.

Було неспокійно і на Луганщині. Зокрема, укріплення сил АТО неподалік Трьохізбенки бойовики обстріляли з гранатометів, а в районі Новозванівки відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Противник активізував розвідувальну діяльність. Лише впродовж минулої доби зафіксовано 7 прольотів ворожих БПЛА, які проводили розвідку на Донецькому та Маріупольському напрямках.

З початку цієї доби бойовики вже щонайменше 6 разів порушили перемир’я. На Луганщині та поблизу Маріуполя, а саме в районі Широкиного й Трьохізбенки, вони вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-