Рятувальники знайшли тіло одного з хлопчиків, які потонули у лимані

Рятувальники знайшли тіло одного з хлопчиків, які потонули у лимані

Укрінформ
Правоохоронці Білгород-Дністровського відділу поліції встановлюють обставини загибелі двох хлопчиків, які на саморобному плоту з пластикових пляшок попливли вздовж Дністровського лиману. Тіло одного з них знайшли.

Про це повідомив кореспондентові Укрінформу керівник прес-служби ДСНС Сергій Решетняк, тіло одного з двох хлопчиків знайшли.

"Після багатогодинних пошуків знайдено тіло одного з двох хлопчиків, що затонули в лимані. Пошуки іншого ведуть рятувальники під керівництвом Олександр Лісового та місцеві рибалки, які добре знають лиман і його глибини. З родинами підлітків 11 та  10 років працюють психологи", - зазначив Решетняк.

Територію лиману поряд із селом Шабо Білгород-Дністровського лиману водолази розбили на сектори і прочісують дно. Ускладнює пошуки те, що вода дуже каламутна,  дно лиману проглядається погано.

Як передає Білгород-Дністровський ВП ГУНП в Одеській області, пошуки другого тіла тривають.

"Правоохоронцями встановлено, що близько 16.00 двоє хлопчиків 11 та 12 років на саморобному плоту з пластикових пляшок попливли вздовж Дністровського лиману. Приблизно о 19.20, двоє місцевих мешканців побачили на відстані 700 м від берега двох дітей, які стрибнули у Дністровський лиман та почали плисти у бік берега, однак через кілька хвилини вони втопилися", - йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом матеріали зареєстровані до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками пункту 2 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-