У Маріуполі підприємець вкрав майже 23 тисячі кубометрів газу

У Маріуполі підприємець вкрав майже 23 тисячі кубометрів газу

Укрінформ
У Маріуполі підприємець організував на території свого домоволодіння заправку транспорту природним газом і вкрав майже 23 тисячі кубометрів газу в ПАТ «Маріупольгаз».

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"При порушенні правил безпеки на виробництві, що створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків, а також за таємне розкрадання чужого майна судитимуть 44-річного приватного підприємця з Маріуполя", - йдеться в повідомленні.

Маріупольською місцевою прокуратурою №1 затверджено і надіслано до суду обвинувальний акт щодо підприємця, який, починаючи з 2013 року, самовільно, без отримання дозвільних документів на території свого домоволодіння організував і здійснював заправку природним газом транспортних засобів.

"Надалі винахідливий підприємець вирішив заощадити і, шляхом втручання в роботу газового лічильника, вкрав майже 23 тисячі кубічних метрів газу в ПАТ «Маріупольгаз», чим завдав збитків на суму майже 150 тисяч гртвень", - констатували в прокуратурі.

За вчинення зазначених кримінальних правопорушень, кваліфікованих згідно з ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) і ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України, обвинуваченому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-