Кондитерські

Кондитерські "розборки" у Житомирі: сторони не йдуть на компроміс

Укрінформ
Керівники ТДВ "ЖЛ" і ЗАТ "Житомирські ласощі" не бажають іти на компроміс у вирішенні конфлікту, який триває між ними більше п'яти років.

Про це повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський у четвер після переговорів, які відбулися між сторонами конфлікту, представниками влади та правоохоронних органів області.

"Консенсусу не досягнуто. Наша позиція як влади - підприємство мають залишити обидві сторони конфлікту. Це необхідно для того, щоб не допустити подальшого загострення ситуації. Але жодна сторона не хоче залишати територію кондитерської фабрики", - пояснив Машковський.

Він також зазначив, що сторони категорично відмовились і від можливості розподілу підприємства.

Зі свого боку перший заступник житомирського міського голови, юрист Олексій Ясюнецький акцентував на тому, що за наявним рішенням суду, власнику ТДВ "ЖЛ" Ігорю Бойку дійсно встановлено право власності на згадане підприємство. Проте ТДВ "ЖЛ" відсутнє у відповідному реєстрі суб'єктів правовласності.

Так чи інакше, кондитерська фабрика простоює вже понад п'ять місяців. Майже 2000 людей залишилися без роботи, а бюджет уже втратив більше 10 млн грн.

Наразі представники сторін конфлікту та працівники кондитерської фабрики залишили територію підприємства, яку оточили силовики.

Як повідомляв Укрінформ, близько 500 працівників товариства з додатковою відповідальністю "ЖЛ" 19 травня прийшли на територію житомирської кондитерської фабрики, щоб продовжити роботу на підприємстві. Однак охоронці не допустили людей на свої робочі місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-