Аварія водогону паралізувала центр Харкова

Аварія водогону паралізувала центр Харкова

Укрінформ
Зафіксовану вранці аварію на трубопроводі холодного водопостачання, через що центральна частина головної Сумської вулиці Харкова перекрита для транспорту, ліквідують до півночі.

Про це заявив журналістам заступник генерального директора КП "Харківводоканал" Владлен Волков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо не виникнуть форс-мажорні обставини, то ремонт водоводу планується закінчити до 24:00", - зазначив Волков.

За його словами, зараз тривають розпочаті вранці аварійно-відновлювальні роботи з ліквідації пориву в трубі діаметром 150 мм.

"Уже виконано демонтаж бруківки, ведуться земельні роботи. Справа ускладнена тим, що під бруківкою знаходиться бетонна подушка завтовшки близько 20 см. Для того, щоб визначити точне місце аварії, ми залучаємо спеціалізовану лабораторію з виявлення прихованих витоків. На все це потрібен час", - додав Волков.

Близько 6 ранку на початку Сумської вулиці прорвало трубопровід холодного водопостачання. Частина будинків від станції метро "Історичний музей" до вулиці Скрипника, включаючи будівлю Управління Нацбанку в Харківській області, тимчасово відключена від системи водопостачання. Воду підвозять автоцистернами. Рух закрито для всіх видів транспорту, включаючи громадський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-