Арештували жінку, яка кинулася під поїзд метро з двома дочками

Арештували жінку, яка кинулася під поїзд метро з двома дочками

Укрінформ
Запобіжний захід у вигляді утримання під вартою обрано для жінки, яка з двома дітьми кинулася під поїзд в метро на станції "23 серпня" у Харкові.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Для жінки обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Зараз підозрювана знаходиться в СІЗО", - зазначила Дубовик.

За її словами, щодо жінки триває судово-психіатрична експертиза.

"Результати експертизи ми чекаємо вже наступного тижня", - додала Дубовик.

За її словами, ювенальний прокурор разом з працівниками соцслужби відвідали сім'ю: "Умови проживання дітей чудові. Тато має постійну роботу. Діти крім школи і садочка ходили на гуртки", - додала Дубовик.

"Прийнято рішення на даному етапі залишити дітей з батьком", - сказала Дубовик.

Як повідомляв раніше Укрінформ, вдень 11 травня на станції метро "23 Серпня" на рейки впала 34-річна жінка з двома дітьми у віці 7 і 10 років. Завдяки екстреному гальмуванню, всі троє залишилися живими, їх дістали з-під другого вагона. Обидві дівчинки госпіталізовані в шоковому стані, з ними знаходиться батько і психологи. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Замах на умисне вбивство".

17 травня на позачерговій сесії Харківської міськради машиніст депо "Московське" Дмитра Воротнікова нагороджено почесною грамотою міськради за вмілі дії в нестандартній ситуації, що дозволило врятувати людські життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-