Під Новотошківку закинули нову роту бойовиків - Тимчук

Під Новотошківку закинули нову роту бойовиків - Тимчук

Укрінформ
Російсько-терористичні війська продовжують інженерне обладнання своїх позицій. Зміцнюються фортифікаційні споруди близько н.п.Безіменне і поблизу н.п.Комінтернове навпроти н.п.Талаківка.

Про це повідомив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"У Петрівському районі м.Донецька зафіксовано новий мобільний мінометний підрозділ бойовиків (міномети 2Б9 "Васильок, 6 од.) на автотранспорті. Продовжується накопичення матеріальних ресурсів та паливно-мастильних матеріалів в районі н.п. Дебальцеве і Старобешеве", - пише він.

До того ж, через російсько-український кордон з РФ до н.п. Новоазовськ прибула колона автобусів з особовим складом (близько 60 військовослужбовців ЗС РФ) і 2 навантажені армійські вантажівки.

Також триває доозброєння НВФ, дислокованих на Алчевсько-Стаханівському напрямку, де зафіксовано переміщення колони бронетехніки (до 5 од. БТР-80, 4 од. МТ-ЛБ) і до 10 од. тентованих армійських вантажівок. Триває ротація і посилення угруповання російсько-терористичних військ, розташованою вздовж р. Сіверський Донець в районі н.п.Новотошківка - Станиця Луганська, де зафіксовано появу нових підрозділів чисельністю до роти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-