Розвідка підрахувала втрати бойовиків: є загиблі і поранені

Розвідка підрахувала втрати бойовиків: є загиблі і поранені

Укрінформ
Протягом минулої доби розвідка зафіксувала загибель двох представників незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"Протягом доби втрати противника склали: 11 окремий мотострілецький полк (Макіївка) 1 АК – двоє загиблих і троє поранених на території промислової зони в районі н.п. Авдіївка; 100 окрема мотострілецька бригада (Донецьк) 1 АК – двоє поранених", - йдеться у звіті розвідки за минулу добу.

Також повідомляється, що на Слов`янському напрямку було встановлено місця зосередження противником озброєння та військової техніки, заборонених Мінськими домовленостями. Зокрема, в районі н.п. Новоселівка (у лісосмузі) виявлені танки та 122-мм РСЗВ “Град”.

На Маріупольському напрямку противник готує розрахунки БПЛА щодо скидання запалювальних засобів та вибухових пристроїв для ураження об’єктів у тактичній і оперативно-тактичній глибині сил АТО.

Продовжується перекидання боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів для бойовиків з території РФ. Так, на Донецькому напрямку для підрозділів тактичної групи, що діє у районі промислової зони н.п. Авдіївка поставлено боєприпаси та паливно-мастильні матеріали на п’яти вантажних автомобілях. Водночас на Волноваському напрямку для 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольське) 1 АК поставлено міномети (у т.ч. до 120-мм), гранатомети та стрілецьку зброю.

Розвідка також донесла, що група російських військовослужбовців 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК у стані алкогольного сп’яніння викрали бойову машину (БМП) з місця розташування підрозділу у районі н.п. Нижнє Лозове. Рухаючись на великій швидкості на викраденій БМП, збили електричну опору, в результаті чого цей населений пункт залишився без освітлення.

Водночас два військовослужбовці протитанкової артилерійської батареї 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК здійснили крадіжку 10 одиниць автоматів АК-74У з кімнати зберігання зброї. Командир з’єднання полковник ЗС РФ О.Бушуєв вживає заходи щодо приховування цього злочину від вищестоящого командування, зазначили в ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-