Заміноване ЗНО: ужгородському студенту оголосили підозру

Заміноване ЗНО: ужгородському студенту оголосили підозру

Укрінформ
Ужгородська прокуратура у п'ятницю повідомила про підозру 17-річному хлопцю, що зірвав ЗНО в одній зі шкіл Ужгорода, повідомленням про мінування.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської прокуратури. 

«Особу неповнолітнього, котрий здійснив повідомлення про замінування школи, правоохоронці досить швидко встановили, і наразі зібрано достатньо доказів для оголошення йому про підозру у скоєнні завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками», - цитує прес-служба першого заступника Ужгородського місцевого прокурора Івана Савко.

Хлопцю оголошена підозра за ст.259 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Як раніше повідомляв Укрінформ, 5 травня під час складання абітурієнтами ЗНО в Ужгороді правоохоронці отримали анонімне повідомлення про замінування загальноосвітньої школи №19. Дотримуючись заходів безпеки, працівники поліції охорони забезпечили повну евакуацію учнів. Після обстеження приміщення вибухонебезпечних предметів так і не виявили. Відтак, ЗНО було зірвано і дату складання іспиту перенесли на 14 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-