Цими вихідними на Дніпропетровщині відбудеться етнофестиваль

Цими вихідними на Дніпропетровщині відбудеться етнофестиваль "Кozak Fest"

Укрінформ
На Дніпропетровщині 14 і 15 травня відбудеться етно-фестиваль "Козак fest".

Про це на прес-конференції поінформувала заступник керівника штабу національного захисту Дніпропетровської області Катерина Чижик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На території проведення фестивалю будуть встановлені дві сцени, де виступатимуть українські дитячі колективи, в тому числі і колективи кримськотатарського земляцтва, а також колективи всеукраїнського масштабу, основних хедлайнерів - 12 (Тінь Сонця, Сашко Лірник, Вертеп, О. Торвальд, Vivienne Mort, Антін Мухарський, ТНМК, Друга Ріка, Thesmile, Otvinta, Село і люди, Очеретяний Кіт). Для гостей в рамках фестивалю, крім музичної складової, будуть представлені ярмарок, майстер-класи, виставка військової техніки, дитячі розважальні програми, фудкорт і виставка - реконструкція битви під Жовтими Водами», - розповіла Чижик.

Як зазначив співорганізатор фестивалю Денис Капітуров, для гостей підготовлено чимало сюрпризів, в тому числі, якщо дозволять погодні умови, авіашоу, також планується трансляція Євробачення, а саме виступ Джамали на великому екрані.

Додамо, що етно-рок-фестиваль Козак fest в регіоні пройде вдруге.

Місце проведення: Дніпропетровська область, П’ятихатський район, с. Жовтоолександрівка. Також можна доїхати до П’ятихаток, потім пересісти на автобус, який кожні 30 хв ходить з автовокзалу, ще від П’ятихаток безпосередньо до місця проведення фестивалю цілодобово курсуватимуть маршрутки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-