Харківський теракт: суду розкрили

Харківський теракт: суду розкрили "мобільні" свідчення

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова досліджував дані мобільних операторів як свідоцтво причетності трьох звинувачених до теракту біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Суд досліджував інформацію від мобільних операторів. Ці дані підтверджують присутність звинувачених на місці вибуху як під час підготовки, так і під час скоєння злочину", - зазначила Дубовик.

За її словами, наступне засідання відбудеться 24 травня об 11.30.

Як повідомляв Укрінформ, 25 квітня райсуд Фрунзе Харкова продовжив утримання під вартою на два місяці для трьох звинувачених у теракті 22 лютого 2015 року біля Палацу спорту.

28 березня райсуд Фрунзе Харкова закінчив вивчати матеріали кримінального провадження щодо теракту біля Палацу спорту і приступив до вивчення відеоматеріалів.

19 лютого прокурор Харківської області Юрій Данильченко заявив журналістам, що у справі про теракт основний обсяг судового слідства вже проведено.

22 лютого 2015 року при вибуху у колоні активістів біля Палацу спорту на місці загинуло двоє людей, ще двоє померли у лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою в теракті затримано трьох харків'ян, їм загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-