У харківському метро жінка з двома дітьми кинулася під поїзд

У харківському метро жінка з двома дітьми кинулася під поїзд

Укрінформ
У Харкові молода жінка з двома дітьми стрибнула під поїзд метро. Завдяки професійним діям машиніста трагедії вдалось уникнути, і життю всіх трьох нині нічого не загрожує.

Про це повідомив журналістам директор департаменту у справах інформації і зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, передає кореспондент Укрінформу.

"Стрибнули під вагон, на відео чітко видно, що ініціатором стрибка була мати. Діти навіть опиралися, це можна роздивитися при покадровому перегляді відео. Ніхто не постраждав завдяки умілим діям машиніста: він вчасно застосував екстрене гальмування", - розповів Сидоренко.

За його словами, після того, що сталося, мати довго не могла отямитися, на запитання не відповідала.

"Поліцейським і прокуратурі діти повідомили про батька, і зараз вони з ним перебувають у міській Клінічній лікарні швидкої і невідкладної допомоги ім. Мещанінова. Згідно з попереднім оглядом лікарів, стан здоров'я дітей нормальний", - додав Сидоренко.

Тим часом харківська місцева прокуратура №1 взяла на контроль розслідування за цим фактом за статтею "Замах на умисне вбивство", розповіла керівник відомства Катерина Шевцова.

"Мати у віці 34 роки разом з малолітніми доньками стрибнула під поїзд метро. Дівчата 2006-го і 2010-го року народження отримали незначні ушкодження у вигляді забоїв. Діти перебувають у шоковому стані. Зараз з ними працюють психологи", - зазначила Шевцова.

За її словами, матір дівчаток доправлено до лікарні з незначними ушкодженнями.

"Слідство перевіряє інформацію про те, що жінка перебуває на обліку в одній з психіатричних лікарень міста", - додала Шевцова.

Вона уточнила, що, за свідченнями очевидців, жінка сама стрибнула під поїзд разом із дітьми.

"Якщо ця інформація підтвердиться, крім кримінальної відповідальності прокуратура через суд вимагатиме позбавлення матері батьківських прав", - підкреслила Шевцова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-