На прохання поліції показати документи киянин витягнув пістолет

На прохання поліції показати документи киянин витягнув пістолет

Укрінформ
У Києві у ніч на 11 травня, близько опівночі, в парку Перемоги у Дніпровському районі чоловік обстріляв патрульних поліцейських.

Про це повідомляє сайт патрульної поліції України. 

"Патрульні побачили підозрілого чоловіка в парку Перемоги у Дніпровському районі Києва. Невідомий сидів просто на землі. Інспектори підійшли до нього, представилися і попросили чоловіка пред'явити документи. Той на контакт з патрульними не пішов, а потім - вихопив предмет, схожий на зброю, і кілька разів вистрілив у напрямку полісменів, потім - кинувся бігти. У результаті патрульний отримав поранення, а його напарниця кинулася за нападником", - йдеться у повідомленні.

Усім екіпажам передали орієнтування на зловмисника, і незабаром інший патруль затримав утікача. Чоловіка упізнали поранений патрульний із напарницею. Затриманого доставили до Дніпровського відділення поліції, де слідчі встановлюють подробиці події та особу затриманого. Зловмисником виявився 30-річний мешканець столиці.

Нападник влучив в інспектора двічі - у живіт і в ногу. Пораненого поліцейського госпіталізували до міської клінічної лікарні швидкої допомоги, прооперували, і тепер його здоров'ю нічого не загрожує.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Нападника затримали у порядку ст.208 КПК України, розпочали кримінальне  провадження за ч.2 ст.345 ККУ, йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-