Київводоканал попереджає киян про аферистів

Київводоканал попереджає киян про аферистів

Укрінформ
ПАТ "АК Київводоканал" попереджає киян про аферистів, які розвішують на під’їздах будинків оголошення про послугу «обробки зливу раковини, ванни та туалету без зняття труб».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Звертаємо увагу на діяльність сумнівної організації «КиївВодоканалСервіс», яка розвішує на під’їздах будинків оголошення про послугу «обробки зливу раковини, ванни та туалету без зняття труб»", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, формулювання у тексті оголошення та його офіційний характер вводять в оману мешканців та створюють враження, що зазначені роботи потрібно виконувати обов’язково.

"Автовідповідач за вказаним номером телефону просить залишити адресу та наголошує, що послуга нібито безкоштовна, а сплатити необхідно лише за саму речовину для прочистки труб – 192 грн", - зазначають у компанії. 

Київводоканал попереджає, що не має жодного відношення до подібної аферистичної діяльності. Те ж саме стосується і партнерів підприємства – Товариства з обмеженою відповідальністю «Водоканал-сервіс».

"Просимо представників ЗМІ максимально поширити зазначену інформацію серед населення та попередити мешканців про дії ймовірних шахраїв, які навмисне користуються схожістю назв для надання своїм роботам офіційного статусу та одержання прибутку", - йдеться у повідомленні. 

На початку квітня цього року Київводоканал уже звертався до Національної поліції з проханням звернути увагу та перевірити діяльність подібних організацій. Наразі юристи підприємства також готують лист у відповідні інстанції.

Оголошення для споживачів від ПАТ «АК «Київводоканал» обов’язково містять повну назву підприємства та актуальні контактні телефони для ідентифікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-