Саакашвілі знову працевлаштував Гайдар

Саакашвілі знову працевлаштував Гайдар

Укрінформ
Марія Гайдар припиняє виконувати обов'язки заступника голови Одеської облдержадміністрації з питань охорони здоров'я та соціального забезпечення через неможливість суміщати посадові обов'язки  державного службовця та депутата Одеської облради.

Про це у вівторок поінформувала кореспондента Укрінформу прес-секретар Гайдар - Вікторія Сибір.

"Згідно з вимогами Закону "Про державну службу", Гайдар не може суміщати посаду державного службовця з депутатстом - вона є членом Одеської обласної ради. Оскільки закон вступив у силу, вона припинила державну службу. І зараз передає справи заступнику голови ОДА Соломії Бобровській", - зазначила Сибір.

За її словами, Гайдар у подальшому працюватиме в облдержадміністрації на посаді радника Міхеїла Саакашвілі і  буде опікуватися, як і раніше, питаннями охорони здоров'я і соціального забезпечення.

Варто зазначити, що інший виконувач обов'язків заступникa голови Одеської ОДА Саша Боровик подав у відставку на початку травня, згідно з нормою Закону України "Про державну службу" про неприпустимість у державних службовців подвійного громадянства. Він є громадянином Німеччини та України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-