Службовий пес знайшов гранату на людній вулиці в Дніпропетровську

Службовий пес знайшов гранату на людній вулиці в Дніпропетровську

Фото
Укрінформ
У Дніпропетровську вранці 9 травня всі місця, поблизу яких були заплановані масові заходи, обстежили кінолог та поліцейський собака, видресируваний на пошук вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській області.

"У напівпідвальному приміщенні між домами № 13 та № 15 на пр. Яворницького у пакеті була виявлена граната РГД-5", - йдеться в публікації.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Вибуховий предмет був вилучений та направлений на експертизу.

Наразі працівники поліції встановлюють походження небезпечного боєприпасу та мету зберігання поблизу місця проведення святкових заходів.

Також під час обстеження території, на якій 9 травня відбуваються урочистості, правоохоронці помітили підозрілого перехожого. «Поліцейські зупинили його та провели поверхневий огляд його речей. Виявилося, що в сумці чоловік переносив газовий пістолет, перероблений на травматичний. Поряд також знаходилися патрони травматичної дії. Чоловіка, який переносив зброю, правоохоронці доставили до Жовтневого відділення поліції», – повідомили в поліції й додали, що затриманого опитують та з’ясовують мету прогулянки зі зброєю.

Фото: ВК ГУНП в Дніпропетровській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-