Протест у Івано-Франківську:

Протест у Івано-Франківську: "атовці" вимагають у влади своє

Укрінформ
В Івано-Франківську учасники АТО з шинами та сміттєвими баками розпочали протест проти бездіяльності міської влади. Серед вимог  – виділення землі, квартир та забезпечення усіх їхніх пільг.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми зібрали патріотів нашого міста прийти та підтримати протест учасників АТО проти бездіяльності міської влади та абсолютного ігнорування соціальних проблем громади міста та ветеранів АТО. Ми заслужили право мати владу, яка працює для людей», –  повідомив  голова ГО  «Обласна спілка учасників АТО» Андрій Долик.

Ветерани АТО обурені діями міської влади через те, що не можуть домогтися у місті жодної земельної ділянки навіть для родин поранених військових. Не вирішеними залишаються питання виділення квартир, реабілітації  та забезпечення інших пільг. Обурило військових і те, що міська рада на останній сесії виділила 1,5 га землі у місті під забудову.

Учасники АТО  наголошують, що «бездіяльність влади створює величезну соціальну напругу»  і обіцяють, якщо влада й надалі ігноруватиме їхні вимоги, вони вимагатимуть, аби міський голова Руслан Марцінків склав свої повноваження.

Близько 800 учасників АТО звернулись до влади Івано-Франківська про виділення земельної ділянки, ще 300 заяв стосуються квартир для військових.

Фото http://kurs.if.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-