Сутички у Харкові: поліція виховувала

Сутички у Харкові: поліція виховувала "агресорів" словом

Укрінформ
Поліція не проводила затримань учасників конфлікту на меморіалі Слави, а з 15-ма найагресивнішими проведено профілактичні бесіди.

Про це журналістам розповів начальник Управління превентивної діяльності поліцейського главку в Харківській області полковник Сергій Бірбасов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завдяки превентивним заходам на місці події конфлікт вдалося локалізувати і припинити. Із зони конфлікту виведено 15 агресивно налаштованих осіб, з ними проведено профілактичну бесіду з метою роз'яснення міри відповідальності за правопорушення. ... Затриманих немає", - зазначив полковник.

Він зауважив, що на місці порядок охороняли півтисячі співробітників поліції: "Цього вистачає для мітингу за участю 5,5 тисячі осіб. Коли з'явилася загроза провокацій, до меморіалу прибули додаткові сили Нацгвардії".

За його Бірбасова, у сутичці один із поліцейських дістав незначну травму голови.

Слідчо-оперативна група опитала свідків та учасників події, зібрано первинний матеріал. За фактом події проводиться перевірка.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 9 травня на меморіалі Слави у харківському Лісопарку виник конфлікт між проукраїнськими активістами і людьми з георгіївськими стрічками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-