Примусова

Примусова "декомунізація" у Миколаєві закінчилася шарпаниною

Відео
Укрінформ
Відзначення Дня Перемоги у Миколаєві не обійшлося без провокацій - група людей, серед яких помічені очільники обласної організації забороненої КПУ, намагалася прорватися до монумента героям-ольшанцям під червоними прапорами без будь-яких написів. Зав’язалася штовханина з проукраїнськими активістами.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у центрі міста у посиленому режимі чергують працівники поліції, активісти громадських організацій та воїни. Та на їхні заклики згорнути прапори і не провокувати зіткнень прихильники «червоного» не зважали, йшли вперед і вигукували «Фашизм не пройде», «Ура» та інші гасла. Одна жінка вдарила портретом у заскленій рамці представника громадського корпусу «Азов», той відповів - і зав’язалася штовханина. Серйозній бійці запобігли правоохоронці.

Відео: Youtube

Поодинокі миколаївці приходили з георгіївськими стрічками на грудях. Прохання зняти, як правило, не допомагало. Тому проукраїнські активісти зривали їх. Та сама доля чекала і на «червоні стяги» - їх ламали. Скрізь вчасно нагоджувалися поліцейські. Кількох провокаторів, серед яких були переважно жінки, поліція посадила в автозак і відправила в райвідділ для складання протоколів.

Усі ці події відбуваються вже після офіційного покладання квітів та вінків до Вічного вогню, яке проходило за участю влади, ветеранів та численних миколаївців.

Фото: Николаевские Известия

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-