Пасажир з гранатою ледь не підірвав таксі

Пасажир з гранатою ледь не підірвав таксі

Фото
Укрінформ
На Полтавщині в ніч на 8 травня у пасажира таксі ледь не вибухнула граната Ф-1.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України за матеріалами Лубенського відділу Головного управління НП в Полтавській області.

"8 травня близько 3-ї години ночі на стоянці таксі по проспекту Володимировському міста Лубен до автомобіля таксі сів 23-річний юнак із 18-річною дівчиною. За словами водія таксі, після того, як молоді люди сіли в авто, відбувся хлопок і пасажири швидко покинули салон. Коли водій озирнувся - побачив на задньому сидінні невідомий предмет, який зовні схожий на гранату зразка Ф-1. Після цього таксист викликав поліцію", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника начальника Лубенського відділу поліції Олександра Луценка, граната знаходилась у чоловіка в кишені, і коли він разом із своєю подругою сів до таксі, раптом спрацював запал від гранати. Після спрацювання запалу молодик швидко від'єднав його від корпусу гранати, після чого запал вибухнув.

"Чоловік, що тримав запал у руці, отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків 1 і 2 ступеню. Він перебуває на лікуванні у травматологічному відділенні місцевої лікарні. На щастя, граната не розірвалася і ніхто із громадян, які перебували в салоні авто, не постраждав", - підкреслив Луценко.

За фактом незаконного зберігання вибухового пристрою слідчим відділом відкрито кримінальне провадження.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-