Пограбування по-харківськи: спрацювала група швидкого реагування

Пограбування по-харківськи: спрацювала група швидкого реагування

Укрінформ
Затримані четверо озброєних харків'ян, які під виглядом покупців відібрали у громадянина іномарку.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у Харківській області Оксана Калмикова.

"Четверо чоловіків зустрілися з жителем селища Червоний Донець у Балаклійському районі Харківської області під виглядом покупців його іномарки. Під час зустрічі зловмисники приставили до скроні жителя пістолет, заволоділи його автомобілем та мобільним телефоном і зникли", - зазначила Калмикова.

За її словами, правоохоронці оперативно відреагували на повідомлення про злочин.

"Біля мосту на в'їзді до Балаклії екіпаж групи швидкого реагування патрульної поліції почав переслідувати автомобіль, за описом схожий на викрадений. Паралельно відпрацьовували територію району мобільні групи з числа співробітників карного розшуку. У ході спецоперації в лічені години затримані особи, причетні до скоєння злочину. Ними виявилися харків'яни у віці 24, 28, 34 і 40 років", - додала Калмикова.

За її словами, порушено кримінальне провадження за статтями "Незаконне заволодіння транспортним засобом" та "Розбій" - із санкцією до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підозрюваним в якості запобіжного заходу обрано арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-