Аваков вручив 35 сертифікатів бійцям харківського КОРДу

Аваков вручив 35 сертифікатів бійцям харківського КОРДу

Укрінформ
Елітний підрозділ спеціального призначення Національної поліції України "КОРД" поповнився 35 бійцями, які проходитимуть службу в Харківській області.

Сертифікати про проходження спецпідготовки у тренувальному центрі в п'ятницю у Віті Поштовій бійцям вручив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні тут харківський КОРД, бійці якого пройшли дуже жорстку систему випробувань. Не всі присутні розуміють, наскільки це жорстка система. І тому фахівці оцінять і знають, як вам не просто було довести і отримати свої сертифікати, і який рівень вашої підготовки. Ми це знаємо і ми цим пишаємося, і ми хочемо щоб весь склад Національної поліції був таким професійним, як і ви", - сказав Аваков, звертаючись до бійців "КОРДу".

Він зазначив, що програма по створенню підрозділів "КОРДу" в кожному регіоні України йде за планом, згідно з яким формування спецпідрозділів повинне завершитися на початку 2017 року у 18 регіонах України. "КОРД" вже створений у Києві та Харкові.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-