Пункти пропуску у Станиці й Золотому можуть відкрити після травневих

Пункти пропуску у Станиці й Золотому можуть відкрити після травневих

Укрінформ
Питання продовження роботи пункту в’їзду-виїзду (КПВВ) у Станиці Луганській на постійній основі залишається у фокусі особливої уваги обласної влади.

Про це з посиланням на керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза повідомила прес-служба установи.

«Юрій Гарбуз зауважив, що він, як очільник області, докладатиме всіх зусиль для продовження роботи пішохідного пункту пропуску в Станиці Луганській... Із цією метою досягнута попередня домовленість з керівництвом Центру антитерористичної операції, всіма зацікавленими правоохоронними та державними органами», - інформує прес-служба.

Крім того, обласною владою найближчим часом планується відновити роботу автомобільного контрольного пункту в’їзду-виїзду в м.Золотому. Він, як відомо, був відкритий 31 березня, але у зв’язку з неспроможністю протилежної сторони забезпечити перехід жителям області, які мали намір перетнути лінію розмежування, його роботу припинили цього ж дня.

Разом із тим, Гарбуз зауважив, що робота всіх пунктів пропуску на Луганщині можлива лише за умови збереження безпеки та дотримання режиму припинення вогню з боку незаконних озброєних формувань.

Як уже повідомлялось, КПВВ в райцентрі Станиця Луганська запрацював 30 квітня, наступного дня після того, як Гарбуз змінив на посаді керівника обласної адміністрації Георгія Туку. До того, з 8 квітня, пункт пропуску було закрито з міркувань безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-