Росія влаштувала бойовикам на Донбасі чергову перевірку - розвідка

Росія влаштувала бойовикам на Донбасі чергову перевірку - розвідка

Укрінформ
Російське командування використовує період відносного затишшя у зоні проведення АТО для відновлення боєздатності окупаційних військ та інспекційних перевірок.

Про це у п’ятницю на брифінгу заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Противник використовує зниження інтенсивності бойових дій для відновлення боєздатності та вдосконалення оперативного обладнання території з одночасним веденням розвідки на всіх напрямках, а також для усунення недоліків, які були виявлені під час зимового періоду навчання та в ході підсумкових перевірок. 5 травня до бригад 2-го Армійського корпусу прибули представники центру територіальних військ Збройних сил РФ для проведення інспекційних заходів", - сказав Скібіцький.

Він також повідомив, що ГУР продовжує роботу щодо виявлення та ідентифікації керівного складу та військовослужбовців РФ, які безпосередньо причетні до ведення бойових дій на території України. Зокрема, встановлено керівний склад центру територіальних військ Південного військового округу Російської Федерації.

"Командувачем центру є генерал - полковник Андрій Сердюков, начальник штабу - генерал-лейтенант Михайло Темпінський. Встановлено також дані інших керівників центру територіальних військ, що здійснюють управління, планування застосування та організовують всебічне застосування з'єднань і частин 1 Армійського корпусу, які перебувають на окупованих територіях України", - поінформував  представник ГУР Міноборони.

Фото: uacrisis.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-