Під Житомиром горе-матуся поклала гранату у візочок з немовлям

Під Житомиром горе-матуся поклала гранату у візочок з немовлям

Фото
Укрінформ
Поліцейські виявили та вилучили гранату РГД-5, пістолет «Шмайсер» і 9-міліметрові набої у жительки м. Новограда-Волинського. Небезпечні речі зберігалися у сумці дитячого візочку, в якому перебувала 11-місячна дитина.

Під Житомиром матуся поклала у візочок з немовлям гранату і «Шмайсер»

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області

«18-річна жінка як раз гуляла зі своєю 11-місячною дитиною на вулиці біля багатоповерхівки. Правоохоронці попросили продемонструвати вміст кишень дитячого візочку. Як виявилося незабаром, у прогулянковій сумці поряд з побутовими предметами знаходилися зброя і боєприпаси. Правоохоронці вилучили з дитячого візка гранату РГД-5, пістолет марки «Шмайсер» для відстрілу гумових куль і 5 набоїв до нього калібру 9 мм». – зазначили у поліції.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Усе це нині направлене на експертне дослідження.

«Молода жінка заміжня. Попередньо встановлено, що боєприпаси і пістолет належать її 24-річному чоловіку. Проте їх походження з’ясовують слідчі у рамках кримінального провадження», - каже начальник Новоград-Волинського ВП Сергій Рябошапка.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-