СБУ взяла чотирьох поплічників бойовиків

СБУ взяла чотирьох поплічників бойовиків

Фото, відео
Укрінформ
На Донеччині співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією затримали чотирьох поплічників терористів з так званих Донецької та Луганської народних республік.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

"На Донеччині Служба безпеки України спільно з поліцією затримала інформатора терористичної організації "ДНР". Впродовж тривалого часу зловмисник передавав бойовикам інформацію про місця дислокації,  маршрути переміщення військової техніки та особового складу підрозділів антитерористичної операції. Використовуючи його дані терористи неодноразово обстрілювали позиції українських бійців", - йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 256 (сприяння учасникам злочинних організацій) Кримінального кодексу України.

Також затримано мешканця Луганщини, який телефоном та через соціальні мережі передавав терористам "ЛНР" інформацію про місця дислокації та переміщення військовослужбовців Збройних сил України на лінії бойового зіткнення. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) ККУ.

Одразу двох поплічників терористів затримали оперативники спецслужби у Краматорську: один з них під час окупації міста охороняв захоплене приміщення міськради, чергував на блокпостах та перевіряв документи і автотранспорт громадян.

Інший - надавав бойовикам транспортні послуги, власним авто перевозив їх містом, доставляв продукти та цигарки.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 260 (участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань)  Кримінального кодексу України.

Фото: СБУ

Відео: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-