Прикордонники зловили водія начрозвідки бригади

Прикордонники зловили водія начрозвідки бригади "Призрак"

Укрінформ
На Луганщині у четвер, 5 травня, прикордонники Луганського загону та військовослужбовці Нацгвардії на перехресті доріг «Лисичанськ–Гірськ–Новотошківка», що неподалік лінії розмежування, затримали українця, причетного до незаконних бандформувань.

Про це повідомляє Держприкордонслужба

«Під час перевірки документів у громадянина України правоохоронці виявили часткову підробку паспорта, а саме невідповідність відбитку печатки. У ході подальших  перевірочних заходів в його мобільному телефоні  було знайдено  фото- та відеофайли, які підтверджують його причетність до діяльності незаконних збройних формувань. Громадянин підтвердив, що у 2014 році брав активну участь у діяльності незаконних бандформувань та був водієм начальника розвідки бригади «Призрак», - зазначили у ДПСУ.

Як вказується, затриманого передано співробітникам СБУ для подальшої перевірки.

За цим фактом направлено повідомлення до поліції Луганської області за ст.260 ККУ «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань» та ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-