У Вінниці

У Вінниці "пустять за вітром" російські гроші

Укрінформ
У четвер, 5 травня, у Вінниці пройде флеш-моб, що "пустить за вітром" російські гроші в рамках  загальноукраїнської акції "Ні - російській фінансовій окупації Україні".

Про це йдеться у повідомленні спілки, яке має у своєму розпорядженні Укрінформ.

Акцію проведе Громадська спілка «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО».

 «Наше об’єднання у час тяжких випробувань для нашої країни звертається до кожного українця не брати кредити та не оформлювати депозити в банківських установах з російським капіталом. Кожна вкладена у російські банки гривня – це куля, яка завтра може стати смертельною для вашого сина, брата, чоловіка, батька чи найближчого побратима. Це зброя, яка незабаром може зруйнувати нашу домівку. Це тисячі понівечених доль та життів. Вкладаючи гроші до російських банків, ви фінансуєте збройний конфлікт на сході нашої держави та підтримуєте окупаційну владу Криму!», – каже голова ГС «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський.

Підтримати акцію зголосилися воїни-афганці, атовці та волонтери у 19 областях України. В четвер о 18.00 її учасники вийдуть на центральні площі своїх міст, щоб закликати українців не тримати свої гроші у банках країни-окупанта. Зокрема, активісти закликають оголосити бойкот семи банкам з російським капіталом.

У Вінниці керівники осередків ГС «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» зачитають загальне звернення до українського народу. Потім на Європейській площі влаштують флеш-моб, під час якого російські рублі «вимітатимуть» віником з території України. А все «сміття», підв’язавши до жовто-блакитних стрічок, випустять у небо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-