Одеса: власнику авто належить і рушниця, з якої стріляли по журналістах

Одеса: власнику авто належить і рушниця, з якої стріляли по журналістах

Укрінформ
Співробітники поліції Одеси встановили, що власником автомобіля Honda Accord та помпової рушниці, з якої у вівторок стріляли по знімальній групі "7 каналу", є одна й та ж особа - 25-річний мешканець Білгорода-Дністровського Євген Савченко. Слідчо-оперативна група розшукує його та двох спільників.

Про це повідомив Укрінформу заступник керівника відділу комунікацій Одеського облУВС Віктор Вдовін.

"Поліція встановила, що 25-річний мешканець міста Білгород-Дністровський має автомобіль Honda Accord та зареєстровану рушницю, з якої 3 травня стріляли у журналістів "7 каналу", один з яких отримав вогнепальні поранення. У рамках плану "Перехоплення" тривають розшуки нападників, в тому числі власника автомобіля і рушниці", - зазначив Вдовін.

За його словами, станом на 21 год. 30 хв. встановити місце перебування і затримати правопорушників не вдалася.

Потерпілі внаслідок збройного нападу журналісти поки що перебувають у лікарні, де їм надають необхідну допомогу, повідомив гендиректор телекомпанії Віктор Малишев.

"У Сергія Бандура два кульові поранення: у спину та в голову. В Олексія Сорокіна – пошкодження щелепи, травма ока та струс мозку. У Дмитра Бондаренка – ознаки перелому носової перетинки", - уточнив Малишев.

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-