Лисенко: На Луганському напрямку - зразкова

Лисенко: На Луганському напрямку - зразкова "тиша"

Укрінформ
У зоні АТО спостерігається спад бойової активності, однак на Донецькому напрямку триває прицільний обстріл українських позицій. За минулу добу був поранений один військовий, загиблих немає.

Про це на брифінгу у вівторок заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко. 

«Так, унаслідок прицільного обстрілу зі стрілецької зброї позицій сил АТО в районі Світлодарського водосховища було поранено одного українського військового. Також неспокійно було на захід від Донецького летовища. Там, у районі села Невельське, по українських позиціях ворог випустив 20 мін зі 120-мм міномета. Ще одна ворожа провокація була зафіксована на північних околицях Горлівки», - повідомив Лисенко.

На Маріупольському напрямку, як розповів речник, незаконні збройні формування обстріляли з ручного протитанкового гранатомета сили АТО поблизу Мар'їнки. 

«Таким чином, учора на лінії бойового зіткнення було зафіксовано 5 ворожих обстрілів українських позицій», - підсумував Лисенко. 

Він також розповів, що за минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, однак один був поранений.

За його словами, у зоні АТО знову спостерігають певний спад бойової активності. На Луганському напрямку режим припинення вогню зберігався зразково. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-