У Слов'янську затримали злочинця, якого розшукували 9 років за вбивство

У Слов'янську затримали злочинця, якого розшукували 9 років за вбивство

Укрінформ
У Слов'янську затримали чоловіка, який вже протягом 9 років знаходиться в розшуку за вбивство таксиста.

Про це інформує прес-служба Національної поліції України.

«Співробітники сектора організації блокпостів Слов'янського відділу поліції, здійснюючи перевірку громадян, які перетинають блокпост, встановили зловмисника, який 9 років перебував у розшуку. 33-річний уродженець Горлівки затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час огляду автобуса, що прямував через блокпост зі Слов'янська у Райгородок, співробітники поліції звернули увагу на одного з пасажирів. Той пояснив, що направляється у туберкульозний диспансер, в якому перебуває на лікуванні вже кілька років. При перевірці його даних по оперативній базі, з'ясувалося, що цей громадянин 1983 року народження знаходиться у розшуку за особливо тяжкий злочин. Чоловік був затриманий та доставлений у Слов'янський відділ поліції.

«З'ясувалося, що затриманий ще у 2007 році на території Горлівки з метою наживи вбив таксиста і викрав його автомобіль. Тоді стосовно нього було відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ст. 115 «Вбивство» та ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом», - поінформували у Нацполіції.

Житель окупованої Горлівки протягом тривалого часу переховувався від правосуддя, використовуючи різну конспірацію, змінював місце проживання. Але, незважаючи на це, був викритий поліцейськими і тепер в очікуванні суду перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-