Повалій бачили в Одесі

Повалій бачили в Одесі

Укрінформ
В Одеському аеропорту громадські активісти помітили співачку Таїсію Повалій та її чоловіка Ігоря Ліхуту.

Про це у Фейсбуці повідомляє "Автомайдан Одеса".

"В аеропорту зустріли Таїсію Повалій і її незмінного чоловіка Ліхуту. Теж квіточки привезли покласти?!!" - пишуть автомайданівці.

Як відомо, колишній народний депутат від "Партії регіонів" Таїсія Повалій виїхала до Росії після втечі Віктора Януковича з України.

Як повідомлялось раніше, до Одеси прибули нардепи від «Опозиційного блоку». Активісти змусили їх відлетіти, не випустивши з будівлі аеропорту.

Як пише у Фейсбуці нардеп від «Народного фронту» Сергій Висоцький, «програма регіоналів була проста - вони хотіли пройти на Куликове поле разом з родичами загиблих і влаштувати мітинг, що «викриває Україну», перетворити поминки на політичний перформанс. Саме під приліт цих людей кілька разів міняли графік панахиди, бентежачи родичів загиблих», - зазначає він.

На думку Висоцького, «їх (Бойка й Новинського – ред. ) проникнення в місто саме 2 травня є метафорою того, що Путін за допомогою всіх цих Бойок-Новинського робить зараз з Україною. Росія не змогла здолати нас в лоб і зараз чинить спроби замаскованої, таємної реокупаціі України. Заїхати в Одесу, скориставшись траурної датою, намагався на Бойко, а русскій мір. Той самий русскій мір, який погубив нещасних в Будинку Профспілок».

Як зазначив нардеп, активісти не пустили до Одеси не депутатів «Опоблоку», а «русскій мір в його нинішній іпостасі».

«До речі, а ви знаєте яка була програма після мітингу на Куликовому? Поїхати святкувати день народження Ківалова. Ось вся ціна їх скорботі», - наголосив Висоцький.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні о 14 годині на Куликовому полі в Одесі мала розпочатися панахида за загиблими два роки тому в Будинку профспілок. Проте з самого ранку вхід на Куликове поле заблокували силовики через повідомлення про замінування, вибухівки фахівці так і не знайшли, але перевірка триває й досі. 

Фото: Анатолий Степанов, tochka.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-