У ДТП на Тернопільщині загинули юнак і дівчина

У ДТП на Тернопільщині загинули юнак і дівчина

Фото
Укрінформ
В дорожньо-транспортній пригоді у Тернопільській області загинули 18-річна дівчина і 17-річний юнак, шестеро людей потрапили до лікарні.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив керівник сектору інформації обласної поліції Сергій Крета.

«Смертельна ДТП трапилася на ділянці дороги Острог-Кременець-Почаїв-Радивилів сьогодні вранці. Під час повороту водій не впорався з керуванням, перевищив швидкість та злетів у кювет. Аварія трапилася над триметровою прірвою. Автомобіль "Mercedes Vito" перекинувся, внаслідок аварії двоє дітей загинуло та шестеро у лікарні», - розповів Крета.

За його словами, мікроавтобус кілька разів перекинувся, падаючи вниз. На момент аварії у ньому було 9 осіб. Під час падіння кілька пасажирів вилетіли з транспорту. Зупинилася автівка в лісосмузі. Одна дитина від отриманих травм померла на місці пригоди, інша – в лікарні. За життя інших пасажирів борються лікарі. Їх госпіталізували до Шумської лікарні, вирішується питання про переведення травмованих на лікування до Тернополя.

Як передає місцевий портал te.20minut, за попередньою інформацією, діти відпочивали у клубі в селі Людвище Шумського району. В компанії молодих людей було кілька неповнолітніх. Близько 3:30 вони вирішили їхати додому в село Соснівка. При повороті водій автівки не впорався з керуванням, перевищив швидкість та злетів у кювет. Аварія трапилася над триметровою прірвою. Мікроавтобус кілька разів перекинувся, падаючи вниз. 18-річна дівчина  від отриманих травм померла на місці пригоди. У лікарні в стані церебральної коми помер 17-річний юнак. 

Правоохоронці відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю у водія, опитуються потерпілі, які знаходяться при свідомості. Розпочато слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-