В Одесі затримали чоловіка з димовою шашкою

В Одесі затримали чоловіка з димовою шашкою

Укрінформ
В Одесі на вулиці Дерибасівській під час оперативного відпрацювання території поліція знайшла вибуховий пристрій, схожий на димову шашку, і молодика, який знаходився поряд.

Про це повідомляє Приморський відділ поліції в місті Одесі.

"Працівники поліції на вул. Дерибасівській біля автомобіля марки "Газель" виявили вибуховий пристрій, схожий на димову шашку. На місці події було також затримано 20-річного чоловіка, причетність якого до даної події встановлюється", - йдеться в повідомленні.

На даний момент перевірка триває.

Крім того, на Куликовому полі затримали нетверезого чоловіка, який, намагаючись пройти через металошукач-рамку, кидався у бійку до працівників поліції.

Порушника порядку затримали, проводять перевірку.

Як повідомляв Укрінформ, вранці до поліції надійшов сигнал про замінування Куликового поля в Одесі. На місці події працюють вибухотехніки і кінологи.

Сьогодні в Одесі пройдуть жалобні заходи, приурочені подіям 2 травня 2014 року, під час яких загинуло 48 людей. Більшість смертей сталися через пожежу в Будинку профспілок - 42, в результаті бійні на Грецькій площі із застосуванням каменів, вибухопакетів, вогнепальної і травматичної зброї загинуло 6 осіб. Учасниками конфлікту з одного боку були активісти Євромайдану і футбольні "ультрас" з Харкова і Одеси, з іншого -"антимайданівці", які з лютого розбили наметовий табір на площі Куликове поле.

У цілому у цій справі обвинувачуються 20 "антимайданівців" Куликового поля. 10 утримувалися під вартою більше року, нині відпущені під домашній арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-