У Кременчуці побили відомого волонтера, який заступився за іншу людину

У Кременчуці побили відомого волонтера, який заступився за іншу людину

Укрінформ
У центрі Кременчука напередодні Великодня побили Богдана Ковальова з команди "Волонтерський десант" за те, що заступився за жертву в бійці.

Про це сьогодні повідомляє 24 канал.

"У центрі Кременчука напередодні Великодня група осіб побила відомого волонтера Богдана Ковальова, який входить в команду Президента України з реформування Міністерства оборони "Волонтерський десант", - зазначається у повідомленні.

Після завершення патріотичного квесту "єдине місто - єдина країна" Ковальов по дорозі додому зайшов до супермаркету. Там він став свідком сутички між молодими людьми.

"Проходячи повз бійку, Богдан заступився за хлопця, якого били близько 6 осіб. Решта 10 осіб спостерігали, обступивши бійку. Збивши хлопця з ніг, вони переключилися на побиття волонтера. Його били ногами по обличчю і голові. Богдан розповів, що група осіб мала при собі ножі і пістолети ", - зазначається у повідомленні.

У волонтера розбите обличчя і струс мозку.

Коли під'їжджала патрульна поліція Кременчука, молодики зникли на своїх машинах.

"У той час, коли на сході України триває війна і гинуть наші хлопці, захищаючи країну від окупанта, бандитизм на мирній території піднімає голову", - наголосив Богдан, який на сході отримав кілька контузій, допомагаючи бійцям АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-