У Миколаївській області внаслідок ДТП постраждали троє дітей

У Миколаївській області внаслідок ДТП постраждали троє дітей

Фото
Укрінформ
На автодорозі "Миколаїв-Парутине-Очаків" сталося ДТП, в результаті якого постраждали четверо дорослих і троє неповнолітніх.

Про це повідомляє прес-служба НП в Миколаївській області.

«30 квітня о 17-30 год. в поліцію надійшло повідомлення про те, що на автодорозі "Миколаїв-Парутине-Очаків" біля с. Велика Корениха на території Миколаївського району сталося ДТП», - йдеться в повідомленні.

Так, за попередніми даними, 52-річний водій автомобіля "Ford Kuga", виїхавши на зустрічну смугу і врізався в маршрутний мікроавтобус "Mercedes-Benz", в результаті чого останній з'їхав у кювет і перекинувся.

В автоаварії постраждало сім осіб. Медичної допомоги потребували водій легковика, два його пасажира, 33-х та 14-ти років, 33-річний водій мікроавтобуса та громадяни, які перебували в салоні його транспортного засобу, 22-х, 10-ти років і трирічна дитина.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК україни "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає накладення штрафу в розмірі від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ведеться слідство.

За попередніми даними, водій легковика на момент ДТП був у стані сп'яніння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-