Російські найманці знову гинуть на Донбасі: за добу - восьмеро

Російські найманці знову гинуть на Донбасі: за добу - восьмеро

Укрінформ
Російські військовослужбовці продовжують гинути у бойових зіткненнях у зоні АТО на сході України.

Про це інформує Головне розвідуправління Міноборони.

«Зафіксовано чергові втрати військовослужбовців ЗС РФ, що діяли у складі диверсійно-розвідувальних груп. 30 квітня ц.р. загинуло вісім та поранено шість військовослужбовців 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве), 5 окремої мотострілецької бригади та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) та підрозділу “поліції “ДНР”, - йдеться у повідомленні.

Українська військова розвідка відзначає, що морально-психологічний стан бойовиків та найманців Л/ДНР залишається на низькому рівні.

Зокрема, у 7 окремій мотострілецькій бригаді (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ тривають конфлікти командира бригади полковника ЗС РФ О.Бушуєва з підлеглими офіцерами штабу та командирами батальйонів, що призводить до невиконання наказів та порушення субординації. Наприклад, командир 3 батальйону 7 омсбр самостійно, без дозволу вищого командування бригади, нагородив групу бойовиків батальйону медалями “За боевые заслуги” та зробив запис у військових посвідченнях із завіренням печаткою бригади. Проте такі дії обурили командування бригади. Призначено службове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-