Грабіжники банку в Запоріжжі кинули гранату в поліцейських

Грабіжники банку в Запоріжжі кинули гранату в поліцейських

Укрінформ
Двоє невідомих пограбували філію одного з банків у Запоріжжі. Під час втечі з місця злочину зловмисники кинули в патрульних поліцейських, які їх переслідували, гранату.

Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Запорізькій області. 

"29 квітня 2016 року о 15 годині 55 хвилин до Шевченківського відділення поліції ГУНП у Запорізькій області надійшло повідомлення зі служби «102». Двоє невідомих у чорному одязі зайшли до приміщення банку по вулиці Чарівній та під загрозою предмета, схожого на пістолет, заволоділи грошовими коштами в сумі 10 000 гривень, після чого зникли у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

На місце події прибули працівники патрульної служби поліції, які почали переслідування двох підозрілих чоловіків. Останні відкрили по правоохоронцях вогонь з невстановленої зброї, а потім кинули у їх бік предмет, схожий на гранату РГД-5. Унаслідок вибуху поліцейські отримали легкі тілесні ушкодження.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції, керівництво ГУНП в Запорізькій області та прокуратури Запорізької області, керівники слідства та оперативних служб, експерти-криміналісти, фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб.

Відомості про подію внесено до Єдиного обліку. Гарнізон запорізької поліції веде активний пошук зловмисників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-