Під Луганськом побилися російські солдати та найманці з Кавказу

Під Луганськом побилися російські солдати та найманці з Кавказу

Укрінформ
На полігоні “Успенський” під Луганськом під час бойового злагодження “2 окремої мотострілецької бригади” (Луганськ) 2 АК ЗС РФ (сформованим на території т.з. ЛНР) сталися сутички між кадровими російськими військовослужбовцями та контрактниками з Північного Кавказу.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“26 квітня ц.р. під час проведення бойового злагодження у 2 окремій мотострілецькій бригаді (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ на полігоні “Успенський” мали місце сутички між кадровими російськими військовослужбовцями та набраними по контракту громадянами Росії з числа мешканців Північного Кавказу, в т.ч. випадки навмисного пошкодження озброєння та військової техніки”, - йдеться у повідомленні.

За даними ГУР, з метою запобігання та нейтралізації можливого конфлікту на міжнаціональній основі командуванням російських військ вжито додаткові заходи безпеки.

Зокрема, до складу 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ введено підрозділ 46 окремої бригади оперативного призначення (Грозний) Федеральної служби військ національної гвардії РФ. Крім того, у два рази збільшена кількість нарядів військової поліції і комендатури.

“Ситуація на полігоні взята під особливий контроль командувачем корпусу генерал-майором ЗС РФ Є. Нікіфоровим”, - повідомили у військовій розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-