Бойовики завернули у

Бойовики завернули у "Гнутове" майже сотню авто

Укрінформ
Прикордонники допомогли повернутись на підконтрольну територію України майже сотні автівок, яким не дали проїхати через свій КПП бойовики.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"Громадяни, які перетнули лінію розмежування встановленим порядком через контрольний пункт "Гнутове"  до його закриття, прямували на непідконтрольну Україні територію. Проте бойовики без пояснень відмовились пропускати дані транспортні засоби. Загалом російськими найманцями було не пропущено 87 автівок. Аби не залишати людей уночі перед блокпостами бойовиків, співробітниками Держприкордонслужби було продовжено роботу в КПВВ та близько 23.00 розпочато оформлення громадян, які повертались у зворотному напрямку", - йдеться в повідомленні.

У ДПСУ наголосили, що це вже не перший випадок, коли бойовики раптово припиняють пропуск громадян, які прямують на непідконтрольну територію.

Як уже повідомлялося, учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду "Новотроїцьке" було тимчасово призупинено пропускні операції у зв’язку з тим, що представники терористичних угруповань відмовилися здійснювати пропуск осіб та транспорту на даному напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-