У Туки скаржаться на ділків

У Туки скаржаться на ділків "ЛНР", які залишили людей без світла

Укрінформ
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація намагається розібратися із відключенням світла споживачам відразу в кількох районах.

Про це повідомляє прес-служба Луганської ОВЦА.

"Зокрема, стало відомо, що приватна компанія "ЛЕО", яка досі юридично зареєстрована на непідконтрольній українському уряду території, відключила від електропостачання ряд об’єктів. Під відключення потрапили: водоканал у смт. Троїцьке – 2 300 абонентів залишилися без води, 3 дитячі садочки, 3 школи, центральна районна лікарня та будинок для людей похилого віку, у смт. Новопсков – без водопостачання 750 абонентів, школа, дитячий садок та ще ряд об’єктів в інших районах", - йдеться у повідомленні.

Заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко на спеціальній нараді наголосив на тому, що на території Луганської області з січня минулого року введений надзвичайний стан, а тому адміністрація наполягає на тому, аби "ЛЕО" не відключало від енергопостачання об’єкти життєдіяльності у регіоні.

"Ми неодноразово порушували це питання на вищому рівні. Луганською обласною адміністрацію підготовлено пакет документів до нового Прем’єр-міністра України по ситуації", - зазначив Клименко.

Представник "Луганського енергетичного об’єднання", який був присутній на нараді, пообіцяв, що об’єкти водопостачання, які відключили, знову підключать і що протягом свят з 1 по 10 травня школи, дитячі садки, соціальні об'єкти відключатися від електропостачання не будуть.

Наскільки стабільним буде енергозабезпечення після травневих свят – питання залишається невизначеним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-