Доба в АТО минула без втрат, троє поранених

Доба в АТО минула без втрат, троє поранених

Укрінформ
Упродовж минулої доби в зоні АТО внаслідок бойових дій не загинув жоден український військовослужбовець, однак троє бійців зазнали поранення.

Про це заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко на брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських воїнів немає, але троє зазнали поранень на Донецькому напрямку", - сказав він.

Зокрема, за словами Лисенка, один воїн був поранений під час атаки ворожого БПЛА, який скинув запалювальну речовину. Інцидент стався у нашому ближньому тилу, у районі м. Костянтинівки. Двоє інших солдатів отримали поранення внаслідок ворожих мінометних обстрілів під Авдіївкою.

При цьому речник АПУ з питань АТО зауважив, що наразі надійшла також уточнена інформація про втрати українських військ за минулі дні. Так, позавчора, 23 квітня, загинув ще один український військовослужбовець. Він отримав надзвичайно важкі поранення на передовій поблизу Луганського і помер за декілька годин у Бахмуті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-