У Миколаєві анонім пропонував

У Миколаєві анонім пропонував "розмінувати" пивзавод за 200 тисяч

Укрінформ
Погроза вибуху на миколаївському пивзаводі «Янтар», що надійшла до поліції, знову виявилася неправдивою.

Правоохоронці детально оглянули територію підприємства, але нічого загрозливого не знайшли.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«15 квітня 2016 року на електронну пошту патрульної поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що пивзавод «Янтар» замінований. Автор листа висунув свою вимогу - 200 тис. грн, в іншому випадку - на підприємстві мав статися вибух», - йдеться у повідомленні.

На місце події терміново прибули співробітники Корабельного відділу поліції Миколаєва, експерти-криміналісти, рятувальники, вибухотехніки, кінологи.

Правоохоронці евакуювали працівників підприємства та обстежили будівлі й прилеглу територію пивзаводу. Вибухонебезпечних пристроїв або предметів, які могли б становити загрозу життю та здоров’ю громадян, виявлено не було.

Наразі поліцейські встановлюють особу аноніма, який надіслав хибне повідомлення про замінування.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.259 КК України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу небезпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності», що карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Варто зазначити, що це вже друге псевдомінування пивзаводу за останні два тижні. Перше з такими ж точно вимогами сталося 31 березня. Тоді, як і зараз, нічого підозрілого не знайшли. Як не знайшли і того, хто надсилає електронні листи патрульній поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-